Back to All Events

Theater Comedy "The Birds" by Aristofanes

  • Chian Federation 44-01 Broadway NY, 11103 United States (map)

The "Birds" by Aristofanes performed by the children's theater workshop "Logos & Praxi" at Chian Federation, 44-01 Broadway, Astoria, NY

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017:  Όρνιθες του Αριστοφάνη, στο Χιώτικο σπίτι. (Chian Federation - 44-01 Broadway, Astoria NY 11103). Ώρα έναρξης: 5:00 μ.μ.

Το Παιδικό θεατρικό εργαστήρι, «Λόγος & Πράξη», παρουσιάζει:

"Όρνιθες" του Αριστοφάνη, σε διασκευή του Κωνσταντίνου Δόικου και σκηνοθεσία Ιωάννας Κατσαρού.

Λίγα λόγια για το έργο "Όρνιθες του Αριστοφάνη":

Καλέ που πάνε αυτοί οι Αθηναίοι; Φεύγουν μακριά, τη πόλη τους πια δεν αντέχουν, και δρόμο παίρνουν, δρόμο γυρεύουν μια συμβουλή να εύρουν. Μα όχι από ανθρωπινό μυαλό, μα από τσαλαπετεινό. Και περιμένουν, να τους πει ένα πουλί, πια πόλη είναι καλή να κατοικήσουν. Πάει δεν είναι στα καλά τους, λαλήσανε αυτοί οι Αθηναίοι ή μήπως κάτι ξέρουν;  Α δε σας λέω άλλα, ελάτε άμα θέλετε μπρος στα πουλιά αντάμα και απολαύστε τη ξεκαρδιστική κωμωδία, Όρνιθες του Αριστοφάνη, από το θεατρικό εργαστήρι «Λόγος & Πράξη»  της Ακαδημίας Ελληνικής Παιδείας.

Συμμετέχουν:

Γιαννοπούλου Αλεξάνδρεια

Γλύκας Δημήτριος

Ζουλάκης Ιαπετός

Καλογιάννη Ιωάννα

Καμπέρης Έλενα

Κατσανεβάκη Χαρούλα

Κουτσίδη Παναγιώτα

Κουτσίδη Ιρίννα

Μουστάκα Στέλλα

Πετρά Ιφιγένεια

Θεατρικό εργαστήρι «Λόγος & Πράξη»

Σκόπος του εργαστηρίου είναι η εκμάθηση μέσα από τη χαρά του θεάτρου. Οι μαθητές εξασκούνται στην υποκριτική, στο τραγούδι, στο χορό και μαθαίνουν να συνεργάζονται και να επικοινωνούν σαν ομάδα. Κάθε χρόνο οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου παρουσιάζουν μία θεατρική παράσταση. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τα παιδιά δουλεύουν σε μία σειρά από εκπαιδευτικές ενότητες που συνοδεύουν το έργο. Τα μαθήματα γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. 

Earlier Event: June 3
Stand Up Comedy
Later Event: June 9
Awarded Short Films Screening